Danijel

Det ryktas på Ebay att Danijel har en bög blogg och försöker vara bättre än vackfylla... Danijel är en färsking ( Med bög blogg ) Och detta gör han till en större sork en vad han just nu är.

Just det.. Danijel (Serben) Har bög blogg.

Ny tid!

Nu jävlar reppar vi med fullt manskap igen. Jens färskar på nattbussen, men nog om det. Vi var hos Danne med några till, inklusive Dannes syrrra som var kär i Jens förut och dt är värt fett med respekt- Haffa BRRRRRRORRRRRRR!!! Alkoholewn flödade och efter ett parmed käftsmällar så rörde vi poss mot nattbussen där jens somsagt färskade. Jag köpte mat och jens pratade ryska "skavarodka" vilket betyder att jens är bög!!! Jens jens, jens homo-jens! Nu är jaag skrivit 1523434786534 utropstecken i detta inlägg nu ska jag kröka vidare. Ryuktas om en stor fest  imornn  med fett med rakejter och AIDS!!!!111Eteetetetetetetetttetett elva!!!!!

Puss!

PS. Videoinläg kommer senare från denna kväll (KANSKE)

Ouuufff

Att man är men ändå inte sa en vis man , blogg inlägg fäljör

SUZi!

Att det fanns kvar men ijnen viste, timmty ligger ihelt adfter med sin mobil, danne därmimot är heröpt dansk fylla. Precis stackj alla men det 'r öl lunch för alla är chill. Alla vet att Adde är krökmonster men ikkk idag :(
danne hggav mej sista av suzanas brezzers just nu , vii är  nu gangsters / danne nu kpommmer jens oigen  men drickan ä'r slut och johanna har festish.Rebecka ska danne ringa men jhan ljuger AXELSBERGHB> fest skoja inte men danne har ont som fan.... Timmy kommer med orden tänderna i brallan men han vill ha mörk slice fåörfsan. Ison och fille är grejer vi ha de bodyshot som SYSTER?! Diset och angelicas syster?! :D Vi s'äger att vi kommer för suzi sty'dear haha _Å Men men att vi ska draish å¨festhish med sntgga syster, INTE danijels suyster för honb är hemma Tycker synd o,m erik för han är säkert tjocckis och full? Hoppas på tur för det är int enu eller?. 5,o  pripps läget j?a` Nu är johannas morsa sur som satn FAN Ingen fest skit dricka brezeers ,med dannes syrra och eriks morsa? KLanske till poch ,med Issa poch johanna/ Jessica Men som sakt suuuur hon är nu


Nyå+r förfaan!

G9tt nytt år tilll alla men jg fattar kostymen räcker til i år fyfsan! Att man koarar sig p+å kostym specielt MAAAti1 VAFA  JÖR DU FÖR , NEj jag är lunch,. nyh´rs +arty hemma hos denmis och brannen säger hej!, sen va timy ass kåt säger JA fann. nu blirr det röd vinn fån 1884 FUCING YES!
GROTT NYT ÅR! PÖS
OCH FUCJ YOU!




RSS 2.0